Трайни впечатления с вдъхновяващ интериор

Трайни впечатления с вдъхновяващ интериор

Сега, когато изглежда, че животът се връща към някаква нормалност, все повече хора вече се хранят навън, наслаждават се на природата и се връщат на работното си място.

Бизнесът иска да насърчи както новите, така и старите клиенти да посещават помещенията им, като същевременно гарантират, че персоналът им се чувства защитен – като ни дава перфектната възможност да прегледаме и освежим нашата работна среда.

В настоящия икономически климат привличането, мотивирането и вдъхновяването на вашата клиентела чрез визуални решения е по-приоритет от всякога.

Трайни впечатления Неонови интериорни решения
Неонова интериорна реклама

Пленителните знаци и графики правят трайно впечатление и могат напълно да преобразят вашия интериор. Има много начини да създадете този допълнителен „уау фактор“ от декоративни дисплеи до зашеметяващо осветление , така че не забравяйте да имате истинска фокусна точка за спиране на шоуто във вашия бизнес.

Всъщност едно фънки вътрешно пространство може да бъде една от причините хората да изберат да посетят помещенията ви, благодарение на общата атмосфера, която създава, особено в индустрията за хотелиерство и отдих. Тапети, тапети и 3D функции предлагат визуално поразителни възможности, за да откроят вашия бизнес.

Добре приет
Приемна
Приемна

Ангажиращото вътрешно пространство е чудесен начин да посрещнете и впечатлите клиентите си, но има много практически предимства и за актуализирането на вашите надписи. Може да изглежда просто, но това, че хората могат лесно да намерят къде да отидат, има положително въздействие върху пътуването на клиентите им и цялостното впечатление от вашия бизнес.

Има много опции както за приемане, така и за намиране на обозначения, включително интерактивни карти и екрани, монтирани на стената дисплеи, директории и табели.

Мотивационно пространство

66% от служителите в офиса смятат, че средата им е много важен фактор за поддържането им щастливи на работното място *. Използвайте обкръжението си, за да стимулирате ангажираност и сътрудничество, да генерирате идеи и да накарате хората да говорят, като същевременно са продуктивни и се чувстват спокойни.

Архитектурно покритие с каменен ефект
Архитектурно покритие с каменен ефект
Понастоящем архитектурните облицовки превземат света на знаците и графиките и могат да бъдат идеалното решение за въвеждане на текстури и естествени материални ефекти на вашето работно място. Те се предлагат в над 1500 модела и ефекти като дърво, камък и бетон, създавайки скъпо изглеждащи надписи, бюра, врати и плотове на части от нормалната цена.

Графиките на прозорците също са чудесен начин за използване на съществуващите пространства. Независимо дали популяризирате временни оферти, увеличавате поверителността или просто добавяте малко повече усет към вашия интериор, графиките на прозорците са едно от най-популярните ни решения.

Поддържане на общностите в безопасност

Социална дистанцираща графика
Графика за социално дистанциране
Връщането в офиси, училища, магазини и други бизнес помещения, като същевременно поддържате Covid наясно, е жизненоважно за предотвратяване на бъдещи вълни.

Изтъкнатите етажни графики и плакати са ключови начини за засилване на съобщенията за социално дистанциране.

Трябва също да обмислите други решения за сигнализация, свързани с коронавирус, като маркови разделители за бюро, предпазители за кихане и санитарни станции, за да помогнете на вашия бизнес да насърчи добрите здравни и хигиенни практики.

Тук за помощ

Signs.bg sme най-голямата мрежа за табели в България и са прекарали последните 20 години, специализирани в напълно персонализирани и поръчкови решения за обозначаване, превръщайки идеите във впечатляващи дизайни във всякаква форма или размер, като използват редица вълнуващи продукти и материали.

Така че независимо дали търсите живи стени с повдигнати лога, директории и решения за намиране на път или освежени търговски площи, Signs.bg ще работи с вас, за да създаде уникално вътрешно пространство, което мотивира и вдъхновява. За всеки интериорен проект, голям или малък, свържете се с местния клон на Signs.bg и започнете своята трансформация с нас днес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *