Коя е най-добрата външна реклама за вашия бизнес?

Информирайте, убеждавайте и идентифицирайте. Само някои от основните причини да инвестирате във вашата външна табела.

С толкова много възможности за избор, кои са най-добрите видове външен знак за вашия бизнес?
Първо помислете върху следното:

  1. Какво искате да постигнете с вашите надписи?
    Всяка реклама, която монтирате, трябва да има своето предназначение. Знанието защо поставяте знак и какво искате да постигнете е важна отправна точка за всеки проект, за да сте сигурни, че ще получите правилното решение.

Някои често срещани причини за инсталиране на външни обозначения:

Рекламирайте вашия бизнес / местоположение или демонстрирайте вашата марка (напр. Табели за фасади)Комуникирайте ключови съобщения (напр. Панел и знак за публикуване)Ангажирайте и грабнете вниманието (напр. Светещи надписи)Популяризирайте продукт или услуга (напр. Банери или знамена)Добре дошли (напр. Монолит / тотем)Информирайте (напр. Бележки за здравето и безопасността)Насочвайте хората да коригират местоположенията или да ги навигират между зоните на сградата (напр. Знаци за намиране на път)Създайте усещане за познатост или асоциация (напр. Персонализиран знак)

  1. Какво е обкръжението ви?
    Околната ви среда може да окаже огромно влияние върху ефективността на вашия знак и е важно съображение по време на фазата на спецификация.

Полирано покритие
Полирано покритие
Например, ако планирате да използвате гланцово покритие или полиран материал, вашият знак може да показва отражение на обкръжението ви, което затруднява четенето. Въпреки това, той също така създава елегантен и модерен външен вид и така е много желан избор на завършек.

Ако се намирате на място с преминаващ трафик или крака през нощта, може да искате да осветявате и своите обозначения, което може да ви помогне да разграничите сградата си от околните. Осветяването на вашия знак може също така да направи силно изявление за вашата организация.

Местоположението също така ще определи колко място е на разположение и как може да се наложи да бъдат фиксирани надписите. Например, монтирани на стена, фиксирани в земята или свободно стоящи.

Знак за сграда на високо ниво
Знак за сграда на високо ниво

Ако сте се отдръпнали от пътя, ще искате вашият знак да бъде позициониран за максимална видимост и можете също така да добавите допълнителни знаци към други аспекти на вашата сграда за видно място от всички ъгли.

Някои видове знаци и графики може да изискват разрешение за планиране. Повече информация за това можете да намерите тук .

  1. Колко струват външните табели?
    Тъй като има толкова много налични опции, има решение за външна сигнализация, което да отговаря на всеки бюджет. Това ще бъде обсъдено по време на вашето запитване, така че спецификацията на вашите знаци може да бъде персонализирана според вашите изисквания и наличните разходи.

Когато мислите за бюджета си, помислете за стойността през целия живот. Много от знаците, които доставяме, ще бъдат in situ за няколко години, така че си струва да инвестирате в спецификация за качество и доставчик, на когото да имате доверие.

В някои случаи ще трябва да вземете предвид и инсталационните разходи в допълнение към производството на табелите.

Акрилна плака
Акрилна плака
Въпреки това, обикновена, но стилна акрилна плака, например, може да бъде доставена само за £ 50. Меките надписи, като банери и знамена, също са много достъпни рекламни решения.

С толкова много променливи, нашите външни знаци винаги са напълно обсъдени и обхванати с вас и цитирани, преди да бъдат извършени поръчките.

Позволете ни да ви помогнем да изберете правилния външен знак
С над 65 центъра за знаци в Обединеното кралство и 30-годишен опит, широката експертиза, налична в Signs Express, гарантира, че нуждите на нашите клиенти са на първо място при определянето на нашите продукти.

Строителни табели, фасадни знаци и табели за продажба на дребно, за да назовем само няколко, се завършват хиляди всяка година от Signs Express. Можете да бъдете сигурни, че качествените материали, спазването на здравето и безопасността, както и строгият контрол на качеството, отговарят на нашата роля като един от лидерите в бранша. Също така се гордеем, че сме пълноправни членове на ISA-UK, задвижвани от Британската асоциация за знаци и графики.

Налице са твърде много опции за обозначаване, за да бъдат включени всички в този блог, така че включихме само няколко от нашите акценти.

Търсите голям удар, големи мащаби, които също могат да бъдат осветени?
Пазарувайте фасаден знак
Пазарувайте фасаден знак

Един от най-често срещаните варианти за външни обозначения е фасаден знак .

Това често включва голям панел или тава, фиксирани към сграда. Виниловите букви, поръчани за вашата организация, могат да бъдат отпечатани и приложени за рентабилен завършек, заедно с различни осветителни решения, включително прожектори или осветление на коритото.

Изработените индивидуално изрязани букви, лога и форми са друг често срещан, силно въздействащ вид обозначения. Те могат да бъдат доставени с плосък разрез или вградени за 3D ефекти и могат да бъдат осветени с помощта на светодиоди, за да осигурят стилно решение за външен знак.

Flex знак на лицето
Flex знак на лицето
Търсите дисплей с по-голям от средния знак? Помислете за гъвкав знак на лицето . Състои се от опънат банер, фиксиран към алуминиева рамка, тази система на знаци създава лек и привличащ вниманието сграден знак без никакви съединения, плюс това може да бъде и осветена. Обикновено ще ги видите в по-големи извън града търговски паркове.

Имате ли нужда от решение, закрепено в земята?
Традиционните системи за панели и стълбове най-често се състоят от хоризонтален панел, фиксиран към два стълба, монтирани в земята и се предлагат в много различни форми, размери и материали. Те често се използват като знаци за вход или посока и са много гъвкав избор.

Осветен монолитен знак
Осветен монолитен знак
Алтернативно, монолитните или тотемните знаци са структури, които могат да бъдат напълно персонализирани по форма, размер, покритие и спецификация, което ги прави наистина атрактивна и популярна опция за клиенти, които искат да добавят фактора уау към своите помещения.

Може би търсите временна или краткосрочна опция за реклама, която допълва вашата марка?
Банерите могат да бъдат окачени на сгради, фиксирани чрез рамки или директно към субстрат. Като алтернатива, самостоятелният борд е много разпространен инструмент за мобилна реклама. Промоционалните знамена също нарастват популярността си и могат да бъдат претеглени или фиксирани в земята за стабилност.

Натрупване
Натрупване
Наградите предлагат неприкосновеност на личния живот и сигурност за сайтове за строителство и преустройство, като същевременно предоставят отлична рекламна недвижима собственост и за въздействащи маркетингови съобщения.

Подмяна или обновяване на съществуващ знак?
В някои случаи е възможно да се обнови съществуваща табела с нова марка, но това ще бъде договорено само след пълна проверка и проучване на обекта, за да се гарантира целостта на съществуващата табела.

Често ни призовават клиенти, за да предложим съвет и да заменим съществуващ знак. Това отваря свят на възможности за нашите клиенти и ние приветстваме възможността да покажем някои примери от нашата работа и да поговорим с вас чрез идеи.

Решение, създадено точно за вас
Независимо дали сте независим собственик на бизнес, организация на местни власти или национален бизнес на няколко сайта, поръчковата услуга на Signs Express е съобразена с вашите нужди.

Повече информация за широката гама от външни табели на разположение можете да намерите на нашия уебсайт.

Свържете се с нас , за да получите Вашата оферта без обвързвания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *