Подарък за адвокат, съдия или дипломиран юрист

подарък за адвокат съдия

Адвокатите са много полезни хора, които трябва да имате близо до Вас. Те винаги могат да ви дадат навременен правен съвет и да ви обяснят точно положенията в съдебните дела.

Юристът ще Ви разясни всички онези досадни договорчета, които обикновено подписвате, без да четете. (и ако леко сгрешите здравейте, виновен сте според обвинението 🙋).

И тъй, като вашите познати юристи най-вероятно не ви таксуват за тези правни съвети, то най-добрият начин да покажете признателността си е с един добър и оригинален подарък за специален повод, като рожден ден, имен ден или празник.

Ако идеята за подарък за адвокат, съдия, юрист, студенти по право, и други правни професионалисти ви изглежда трудна, то не се притеснявайте, имаме няколко идеи за вас.

Прегледайте нашите идеи за най-подходящ подарък за адвокат, съдия или дипломиран юрист по-долу.

От красиво гравираната чаша до съдийското чукче, като подарък до изисканите и индивидуализирани артикули. Имаме страхотни идеи за подаръци за адвокати и студенти по право, вариращи от 40лв. до по-луксозни такива, в зависимост от вашия бюджет. (или колко се чувствате задължени към това лице).

Няма значение дали близкия до вас юрист завършва в момента юридическия факултет, издържал е всички изпити за адвокат, или заслужава награда единствено от признателност, то тези подаръци са идеални за всеки в правната област.

1. Гравиран химикал с пожелание/име

Може би адвокатът или току що завършилият юрист, би могъл да използва подарения от Вас подарък в своята професия. Индивидуално гравираният химикал или писалка е отличителнното лице на успеха.

подарък за адвокат химикал
Гравиран хилмикал

Гравираният химикал с пожелание и/или име е изискан подарък, който е идеален за подписване на техните постижения важни събития в личен план.

Забележка: Услугата за гравиране е възможна само за избрани химикалки и аксесоари. Изборът на наличните стилове на гравиране, броя на линиите за гравиране и максималния брой знаци на ред варира от продукт до продукт.

Ако вече притежавате продукт и искате той да бъде гравиран от нас, то може да ни изпратите артикула и ние ще го гравираме са Вас срещу определена цена.

2. Гравирана чаша за вино /уиски с име/пожелание и дата

Индивидуално гравираната чаша за вино или уиски с име/пожелание или дата е изискан подарък който ще впечатли всеки ценител на марковите напитки. Всяка чаша се гравира ръчно с професионален дизайн .

гравирана чаша подарък за съдия
Гравирана чаша за уиски

3. Гравирана бутилка за вино или уиски

Може би вашият правен професионалист е почитател на доброто вино или пък на марковото уиски.

Гравираната бутилка вино или уиски е впечатляващ начин за поднасяне на пожелания и благодарности с везните и символите на правосъдието.

Всяка бутилка се гравира ръчно.

подарък за юрист
Гравирана бурилка за уиски
подарък за съдия

Ръчно гравиране без химикали

Ръчното гравиране е екологичен начин за декориране на стъклените изделия прилагано от векове и е основният метод за гравиране на стъклото. Гравюрите не се отмиват и избледняват с течение на времето. Те се забелязват идеално върху гладкото покритие и ще останат непроменени, лимитирани единствено от живота на стъклото.

4. Съдийско чукче символ на власт изискан подарък за адвокат съдия юрист

Красивото и индивидуално гравирано съдийско чукче от твърдо дърво като акация, дъб или орех е отличното допълнение към вещите на адвоката или съдията. Тези предмети ще изглеждат страхотно и достолепно, а така също ще добавят стойност в кабинета на юриста.

Съдийското чукче е символ на силата и властта, правото и авторитета. То е една от трите най-популярни икони на закона.

съдийско чукче подарък за адвокат съдия

Заедно с везните на правосъдието, самостоятелно или държани в едната ръка от богоподобната фигура на Темида. Богинята на правосъдието, въплъщение на божествения ред и закон, държаща в другата си ръка меч.

Ако желаете някои от предложения подарък за адвокат съдия юрист, поръчайте от линковете в статията или заявете чрез формата за индивидуални поръчки или се обадете на
0885 815 159

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *