Как да предотвратим паркирането на автомобили пред нашия гараж

Kак да предотвратим паркирането на автомобили пред нашия гараж

Съседите винаги паркират пред ВАШИЯ ГАРАЖ!!!

Kак да предотвратим паркирането на автомобили пред него?

Е, ако е така можем да ви разберем, колко объркани и предизвикано ядосани се чувствате в момента. Ако пространството пред гаража беше ваша собственост, това никога нямаше да се случи…

Да, лицето на гаража е предната част на вашия имот, но за съжаление тротоарите и пътя пред него не ви принадлежат.
Какво да направя за да не спират пред моя гараж?

Предотвратяването на паркирането на автомобили пред нашия гараж може да бъде предизвикателство. Въпреки това, ние селектирахме няколко метода, с които можете да накарате „невнимателните“ съседи да се съобразяват и да не паркират там колите си.

Табела или стикер забранено паркирането

Поставяне на табела или стикер забранено паркирането на явно и видимо място. Това ще предупреди шофорите за забраната на паркиране и ще намали вероятността да се паркира пред вашия гараж.

Повечето хора могат да предпочетат знак за забранено за паркирането тип „Направи си сам“, докато други могат да изберат по-професионално изглеждащ знак като тази табела не паркирай гараж използва се денонощно. Но истината е, че независимо дали знакът забранено паркирането е професионално изглеждащ или аматорски, не можете да бъде извън вашия имот.
Можете да поставите табела или стикер забранено паркирането само на вашия гараж, но не и на улицата.

Защо не мога да поставя знак „Забранено за паркирането“ пред къщата си?

Улицата е общинска собственост и не пренадлежи нито на вас или на, който и да е човек еднолично. Единствено общинската управа може да реши дали е уместно поставнето на знаци. Така че поставянето на знак „забранено паркирането“ от ваша страна е незаконно и може да ви доннесе единствено жалби и проблеми.

Разговаряйте със съседите си

Първо се обърнете към вашия съсед. Но преди да отидете за подобен разговор, успокойте се и се усмихнете. Няма да водите война, така че няма и нужда да се наостряте излишно. Само все повече ще вбесите съседа си и в крайна сметка няма да можете да постигнете вашата цел.

Говорете с вашия съсед спокойно. По възможно най-внимателния начин му обяснете как паркираните автомобили пред къщата ви ограничават и създават неудобства за цялото ваше семейство. Предварително обмислете и се уверете, че всички поставени аргументи ще са достатъчно силни, точни и разумни. В противен случай може излишно да предизвикате съседа си, което да доведе до сериозни разногласия по между ви.

Професионален съвет: Лесен начин да накарате съседите си да се съгласят с молбата ви е да им предложите вариант, къде те могат да паркират тяхното превозно средство. Ако съседите ви са ОК с това, тогава те ще оставят пространството пред гаража ви на мира.

Жалба до общината

Ако имате постоянни проблеми с паркирането пред ваия гараж, можете да се свържете и с местната обинска репатрираща служба. Те са задължени да обърнат внимание на вашата жалба и да направят няколко обхода през деня, за да контролират паркирането. Но за да удовлетворят вашата молба е задължително да имате табела или стикер забранено паркирането.

Бодисайте вратата на вашия гараж

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е filty-garage-door.jpg

Може би вратата на вашия гараж е неугледна, обрасла и по никакъв начин не изглежда че е използвана. Премахнете тревата от пространството пред гаража и маркирайте тротоара с ярка жълта боя на водна основа. Освежете гаражната врата с нова забелязваща се боя. Това определено ще бъде забелязано от вашите съседи и ще им даде ясен сигнал че гаражът се използва.

Маркиране на пространството пред гаража

Можете да боядисате в жълти триягълни означения зоната пред гаража, за да стане ясно, че мястото пред гаража ви е зона на забранена за паркиране. Това определено ще отблъсне шофьорите да паркират там.

Монтиране на на антипаркинг скоба

Монтирането на физически препятствия като антипаркинг скоби може да предотвратят паркирането на автомобили пред вашия гараж. Това е практично решение за ограничаване на достъпа до вашето място пред гаража като те са лесни са за монтаж и демонтаж

Kак да предотвратим паркирането на автомобили пред гатажа ми? В заключение.

И така, представихме ви няколко идеи, как можете да предотвратите паркирането на съседски автомобили пред ВАШИЯ ГАРАЖ. Сега е моментът да предприемете действия. Приложете на практика съветите, споделени от нас в тази публикация, и вижте как ще се развят за вас нещата.

Статията е в процес на развитие. Споделете с аудиторията някои ваши идеи и опит в секцията за коментари.

Успех с натрапниците!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *