Как да подберем правилен размер табела или стикер?

правилен размер табела или стикер

ИЗБОР НА НАЙ-ДОБРИЯ РАЗМЕР ЗА ВАШАТА ТАБЕЛА ИЛИ СТИКЕР

Подбирането на правилен размер на табела или стикер е много важно. Тъй като това ще сте сигурни, че информацията ще е лесно видима и разбираема за всички, които се опитат да я прочетат. Ето няколко съвета за избора на правилния размер:

  1. Измерете пространството, в което ще бъде поставен табелата или стикера. Това ще ви даде представа за правилен размер табела или стикер който можете да изберете.
  2. Определете дали информацията, която трябва да бъде посочена на табела или стикера, е дълга или кратка. Ако има много информация, може да се наложи да изберете по-голям размер, за да се гарантира, че всичко е лесно четимо.
  3. Обърнете внимание на визуалната визия – големина, цветове и шрифтове. Ако табелата или стикера са много малки, това може да доведе до трудно четима информация. Докато твърде големият размер може да бъде прекалено доминиращ и да действа прекалено натрапващо.
  4. Имайте предвид предназначението на табела или стикера. Ако е за външна употреба, може да е необходим по-голям размер, за да се гарантира, че информацията ще е видима от далеч.
  5. Не забравяйте, че стандартните размери на табелите и стикерите могат да варират в зависимост и от производителя.

Ако търсите подобни артикули моля, прегледайте нашата селекция от табели или стикери

РАЗСТОЯНИЕ ЗА ГЛЕДАНЕ

Колко далеч от вашия стикер вероятно ще се намират вашите клиенти, когато го видят за първи път? Колкото по-голям е стикерът и шрифтът, толкова по-лесно ще се чете, особено ако хората ще го четат от разстояние. Ако искате да поставите крайпътна табела или рекламен банер, преминаващите отдалеч трябва да видят буквите, за да могат да прочетат вашето съобщение.

Като обща насока помислете за всеки метър разстояние за всеки 1см височина на буквата. Така че, ако хората ще гледат вашия знак от разстояние 30м , надписът трябва да е с височина поне 30см.

правилен размер табела или стикер
нормална текстова визуална дистанция

ВИДИМОСТ ОТ РАЗЛИЧНИ ЪГЛИ

Oт коя посока идват минувачите или трафика? Разбирането колко видим ще бъде вашият знак, преди да го поставите, също ще ви помогне да изберете най-подходящия размер за него.

Ако вашият знак ще бъде поставен върху стена, трябва да сте сигурни, че хората могат да го видят правилно от различни ъгли, без да се налага да се обръщат. Не забравяйте, че по принцип имате средно само около десет секунди, за да привлечете вниманието им.

ДИЗАЙН

Ако трябва да поставите въздействащ стикер в малко пространство, създаването на атрактивен дизайн ще ви помогне да намалите размера на вашия знак . Правилното използване на цвят, контраст и композиция ще помогне да постигнете това.

НАРЕДБИ за РИЕ Рекламно Информационните Елементи

Вашият град има свои собствени правила и наредби по отношение на Рекламните Информационни Елементи. Преди да вземете решение за размера на вашата табела или стикер, не забравяйте да отделите време, за да проучите и правилата във вашия район преди да вземете каквото и да е решение.

С избора на правилния размер и дизайн на табела или стикер можете да гарантирате, че информацията която предоставяте е видима, разбираема и лесна за четене от всички, за които е предназначена.

Най-добрият начин да се уверите, че избирате правилния размер и точния дизайн за вашата табела или стикер е като се доверите на професионална рекламфирма изработваща табели.

Ние от signs.bg ще се радваме да ви посъветваме, за да можете да вземете най-добрите решения за табели за вашия имот или бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *