Стикер МОЛЯ, СПАЗВАЙТЕ 2 М. ДИСТАНЦИЯ ОТ РАМПАТА БЛАГОДАРЯ

, който изработихме за един от нашите клиенти чрез нашия уебсайт и формата за индивидуална поръчка. Стикерът има важно послание и целта му е да поддържа сигурността и здравето на хората в нашето общество.

  1. Съобщение: Стикерът „МОЛЯ, СПАЗВАЙТЕ 2 М. ДИСТАНЦИЯ ОТ РАМПАТА БЛАГОДАРЯ“ е ясно и категорично съобщение, което подчертава важността на спазването на дистанцияот рампата за качване на инвалиди.
  2. Размери: Стикерът е с размери 460мм/110мм, което го прави подходящ за монтаж на различни повърхности като врати, стени или подове.
  3. Устойчивост: Изработен е с висококачествени материали и устойчив ув ламинат, което го прави подходящ за външна употреба и го предпазва от избледняване и нараняване от атмосферни влияния.
  4. Индивидуална поръчка: Ние в Signs.bg сме горди, че можем да изработим персонализирани стикери, които отговарят на специфичните нужди на нашите клиенти. Стремим се да предоставяме висококачествени решения, които внесат стойност и безопасност в техния живот и бизнес.

Благодарим на нашите клиенти за доверието и възможността да добавим ерин нов дизайн и нов продукт. Ако имате въпроси или желаете да направите поръчка, не се колебайте да се свържете с нас.