Често Задавани Въпроси

Надяваме се, че в рамките на тази страница ще можете да откриете информацията и отговорите, които търсите.

По-голямата част нашите продукти, се изработват по индивидуална поръчка, така че ако не сте наясно или ако имате Ваш конкретен въпрос по отношение на проект, по който сте заинтересувани моля ви да ни се обадете или ни изпратете заявка за оферта.

Следните често задавани въпроси ще ви бъдат от помощ.

Често Задавани Въпроси

Можем ли да направим ПОРЪЧКА по E-mail

Може да изпратите Вашите поръчки или запитвания на email: office@burgasreklama.com. Наш служител ще ви отговори възможно най-бързо и компетентно. Не забравяйте да запишете и Вашия телефон за обратна връзка с Вас.

 

Можем ли да направим ПОРЪЧКА по Телефона

Приемаме и директни поръчки на телефон 0885815159  Това е един от предпочитаните методи, когато не сте сигурни точно от какъв вид продукт имате нужда. След разговор с наш служител ще Ви бъде предложено най-доброто за Вашите нужди решение.

МОГА ЛИ ДА ПОРЪЧАМ ТАБЕЛКА СТИКЕР СУВЕНИР ПО МОЙ РАЗМЕР И ФОРМА?

Разбира се. В по-голямата си част от продуктите, които изработваме са по индивидуални проекти на наши клиенти. Обикновено изработката на рекламните материали са съобразени и с желанието на клиента. Ако имате нещо строго индивидуално предвид, моля, свържете с нас и ще обсъдим вариантите, материалите и сроковете за изработка. Очакваме Ви!

Add any element to accordion

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

ЛОДКИ -НОМЕРА И НАДПИСВАНЕ

Често задавани въпроси за номера на лодки