КОНТАКТ

 

Често задавани въпроси

Моля първо потърсете отговора на Вашите въпрос в секцията за „Често задавани въпроси“/ЧЗВ преди да ни изпратите съобщение.

МОГА ЛИ ДА ПОРЪЧАМ РЕКЛАМИ ПО МОЙ РАЗМЕР И ФОРМА?

Разбира се. По-голямата част от рекламите които изработваме са по индивидуални проекти на наши клиенти. Обикновено изработката на рекламните материали са съобразени с фирмената им и корпоративна идентичност. Ако имате нещо предвид, моля, свържете с нас и ще обсъдим възможностите да се срещнем, а и винаги можете да аранжирате безплатен оглед на ваш обект, където можем да разгледаме по подробно Вашите места за реклама и да ви посъветваме.

ИМА ЛИ НУЖДА ОТ ЛАМИНИРАНЕ НА ТАБЕЛАТА/СТИКЕРА?

В много от случаите, ламинирането не е задължително, но то ще подобри външния вид и ще удължи живота на Вашата табела или стикер.

MОЖЕ ЛИ ВЪРХУ ТЕНИСКА ДА ПОСТАВИТЕ НАДПИС?

Да можем върху всяка памучна повърхност /тениска/ с до 5 % еластан /ликра да поставим изображение или надпис с различни технилогии в зависимост от бройката/тиража

ГРАВИРАТЕ ЛИ ВЪРХУ МЕТАЛ И СТЪКЛО КАКВА ЦЕНА И КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА?

Да можем да гравираме върху всяка права повърхност изображение или надпис. В зависимост от обема на поръчката и нашата заетост ще я изпълним от 3 раб. дни. Минималната цена за 1 бр гравиране е от 20 лв. При повече от 1 бр. идентични гравирания себестойността на гравирането пада.

Свържете се с нас

  Тел.: 0878 81 51 51

  Тел./Факс:  056 80 14 24

  E-mail: office@signs.bg

  Мобилен:   0885 8 15 15 9

  Ние работим от Понеделник до Петък

  от 09:00 – 18:00

  Адрес за кореспонденция:

  гр,Бургас, 8000, ул „Оборище“ 96