Индивидуална поръчка

Индивидуални поръчки за рекламни продукти

За да улови търсенето на пазара, SIGNS.BG приема и индивидуални поръчки за рекламни продукти. Вашата идея, стикери, табели или други нужни за бита указателни решения ще бъдат изработени за Вас с БЕЗПЛАТЕН ДИЗАЙН.

Предлагаме Ви възможността да участвате в проектирането на вашият индивидуален продукт. Продукт който ще е проектиран и изработен според Вашите индивидуални изисквания.

индивидуални поръчки за рекламни продукти

Приемане на индивидуални поръчки за рекламни продукти

За индивидуални поръчки на рекламни продукти моля, попълнете формата или се обадите на контактните телефони за да обсъдим подробно Вашето виждане и желание.

За целта ще е нужно да ни изпратите И-меил с вашите контактни данни, идейни проекти, снимки и т н.

Ще Ви консултираме за различните възможни цветове и варианти за изработката на всеки продукт, като Ви отделим заслуженото внимание.

При сложни проекти ще е добре да подготвите обяснения, скици, рисунки или снимки, които да ни представят визуално Вашата идея.
Имате пълна свобода на действие, защото творецът сте Вие!

При невъзможност да дойдете в наш офис, можете да направите и поръчката онлайн. Ще Ви бъде изпратен имейл съдържащ инструкции как да вземете Вашите индивидуални мерки. Ще Ви посъветваме и за вариации на цвеове и материали.

Моля, предварително да се запознаете с условията ни за изработка по индивидуални размери.

Условия за изработка на индивидуални поръчки

Бъдете абсолютно сигурни за подадените размери. Имайте предвид, че SIGNS.BG не носи отговорност в случай на предоставени грешни размери/данни от клиента.

При положение, че продукта е сериен и със строго индивидуален бранд/ фирма име/, след  уточнняване на цената е необходимо да заплатите капаро от 70% от пълната стойност на продукта,

Срокове за изрботка

Продукта се изработва в срок от минимум 1-2 работни в зависимост от сложността на проекта и временната заетост ;

 

Често задавани въпроси

Колко време ще отнеме изработката на продукта

Всичко зависи от техническите характеристики на зададения продукт, ще дадем всичко от себе си да е при Вас колкото се може по-скоро.

За обикновена табела/стикер за 1–2 работни дни  и ще е готов.

За сувенир или друго, нека първо прегледаме проекта и ще ви дадем срок за изпълнение.

.

При попълване на формуляра, кога ще се свържете с нас

Ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа.

* Изработваме всички стикери и табели по ваш индивидуален дизайн и заявка. За повече информация или бърза поръчки на телефон 0885815159 или на email: office@signs.bg

Форма за индивидуална поръчка